Ethos: Deputetja Blerta Deliu-Kodra flet për teatrin, filmin, për punën me studentë në Fakultet të Arteve …(Video)

Ethos:Blerta Deliu-Kodra

Ethos: Deputetja Blerta Deliu-Kodra flet për angazhimin e saj në teatër dhe film, për punën me studentë në Fakultet të Arteve si dhe për gjendjen e kulturës në vend (Video)

Posted by ObserverKult on Tuesday, February 25, 2020