reklamë

(Video) Halil Matoshi/ Requiem për Bekim Lumin/ Festivali Poetik i Prishtinës 2

https://youtu.be/cNj7Y-oLzyA Në natën e tretë të Festivalit Poetik të Prishtinës e kujtuam dhe nderuam regjisorin Bekim Lumi, me një rekuiem të pasur artistik. Poeti Halil...

(Video) Afrim Demiri/ Requiem për Bekim Lumin/ Festivali Poetik i Prishtinës 2

https://youtu.be/YI9MSRudnu8 Në natën e tretë të Festivalit Poetik të Prishtinës e kujtuam dhe nderuam regjisorin Bekim Lumi, përmes një rekuiemi të pasur artistik. Në emër...

(Video) Shpëtim Selmani/ Requiem për Bekim Lumin/ Festivali Poetik i Prishtinës 2

https://youtu.be/KwII8TxeR6M Në natën e tretë të Festivalit Poetik të Prishtinës e kujtuam dhe nderuam regjisorin Bekim Lumi, përmes një rekuiemi të pasur artistik. Përmes leximit të...

(Video) Hajriz Sejdiu/ Requiem për Bekim Lumin/ Festivali Poetik i Prishtinës 2

https://youtu.be/TdAfOowo75Y Në natën e tretë të Festivalit Poetik të Prishtinës e kujtuam dhe nderuam regjisorin Bekim Lumi, me një rekuiem të pasur artistik. Poeti Hajriz...

(Video) Elona Caslli/ Requiem për Bekim Lumin/ Festivali Poetik i Prishtinës 2

https://youtu.be/iUxceKAHNX8 Në natën e tretë të Festivalit Poetik të Prishtinës e kujtuam dhe nderuam regjisorin Bekim Lumi, përmes një rekuiemi të pasur artistik. Artësimin si...
reklamë