Foto emocionuese: Reagimi i Haroldit i cili lindi i shurdhër, kur dëgjoi për herë të parë…

Kjo foto emocionuese flet shumë. Djaloshi i vogël, Harold Whittles, nuk është i sigurtë se çfarë në të vërtetë po ndodhë, apo çfarë do të ndodhë.

Nga një botë në heshtje, ai është tashmë ka kaluar në një botë të pasur, me zhurmë. Kjo është e re, është e çuditshme, dhe po ashtu pak e frikshme.

Sytë e tij të zmadhuar, janë reagimi i asaj që po i ndodh, që po dëgjon.

Fotoja është shkrepur nga Jack Bradley, dhe është publikuar në shkurt të vitit 1974.

ObserverKult


Lexo edhe:

PUTHJA E JETËS, ÇKA FSHIHET PAS FOTOS QË FITOI ÇMIMIN “PULITZER”