Fotografi të rralla: Si dukej Berati në vitin 1944…

Këto pamje të rralla vijnë nga qyteti i Beratit dhe janë realizuar në vitin 1944.

Në këto foto, pos peizazheve, shihet përditshmëria e qytetarëve të qytetit të një mbi e një dritareve, nga daljet për të bërë pazare, e deri tek tek bisedat me njëri-tjetrin.


Lexo edhe:

“BURRI I KRISHTERË ME NUSEN”, FOTOGRAFIA E REALIZUAR MË 1900

ObserverKult