Hapet konkursi i Festivalit “Kosovarja këndon”

Festivali më i vjetër dhe më unik i qytetit të Ferizajt “Kosovarja këndon” i cili daton që nga viti 1972 ka hapur konkursin për edicionin e 47’të.

Të drejtë aplikimi kanë të gjitha gratë dhe vajzat mbi moshën 16 vjeçare.

Organizatorët njoftojnë se audicioni mbahet më 16 nëntor.