Imazhi i vitit 2019

Artisti Hysni Mehmeti ka realizuar me teknikën thëngjill dhe tush një vepër figurative ku shihet presidenti i Shqipërisë Ilir Meta tek shprehë mirënjohjen dhe puthë qenin hero të FSK-së që tregoi veten në situatën e krijuar pas tërmetit në Durrës. Ai të tillën e ka quajtur “Imazh i vitit 2019″/ ObserverKult