In Memoriam – Fatos Arapi

Kjo video poezi kushtuar poetit, shkrimtarit, përkthyesit dhe studiuesit Fatos Aarapi u realizua me bashkëpunimin e një grupi artistësh nga Shqipëria dhe Kosova, me rastin e një vjetorit të largimit në amëshim të poetit.
Poezia në suedisht e Arapit është përkthyer nga albanologu suedez Ullmar Quick, ndërsa portreti i poetit si emblemë e videos nga fotografi Qerim Vrioni. / ObserverKult