Intervistë me Ag Apollonin (Video)

Prozator, poet, dramaturg, studiues dhe eseist shqiptar. Po ashtu edhe profesor i letërsisë në Universitetin e Prishtinës.

Në vazhdim mund të ndiqni intervistën me Ag Apollonin, veprat e të cilit dallohen për dimensionin dramatik, trajtimin filozofik dhe qëndrimin kritik ndaj historisë, politikës dhe shoqërisë.