Dëgjojeni Kadarenë tek reciton Majakovskin bashkë me Fllokon në një makinë (VIDEO)

Ishte muaji maj i i vitit 2021, kur shkrimtari ynë më i madh, Ismail Kadare dhe aktori dhe poeti plot finesë Timo Flloko ishin duke u kthyer nga Fieri, pasi shkrimtari u vlerësua si Qytetar Nderi i Fierit.
Drejtoresha e Qendrës Kombëtare të Librit, Alda Bardhyli, u sjell në mendje “Re me pantallona” të Majakovskit, përkthyer nga Kadare. E këtu nis recitimi të cilin mund të ndiqni në video. 

ObserverKult