Këngëtarja ukrainase elektrizon skenën e “The Voice of Greece” me këngë shqiptare (video)

Skena e “The Voice of Greece” është ndezur nga një këngë shqiptare.
Ukrainasja Angelina Statyeva zgjodhi që në “blind audition” të konkurrojë me këngën e bukur shqiptare, “Lule Lule”.
Me një zë brilant dhe performancë fantastike, ukrainasja mahniti jurinë e “The Voice”.

Të gjithë ata shtypën butonin dhe u kthyen për Angelinën.

Në vazhdim mund të ndiqni prezantimin fantastik të saj: