“Klubi i librit shqip”, nisma që filloi me Martin Camajn

Martin Camaj

Organizata e Akademikëve gjermano-shqiptare ‘ODA’ në Hamburg ka nisur takimet letrare me fokus krijimtarinë e shkrimtarit Martin Camaj.

Takimi i parë është realuzuar vetëm për anëtarët e saj, por sipas oranizatorëve kjo është një nismë që synon të zgjerohet për publikun e gjerë. Të pranishimit në takimin online lexuan, diskutuan dhe komentuan disa nga poezitë e Camajt në shqip dhe gjermanisht.

Ky takim ishte edhe hapi i parë i nismës së Oda “Klubi i librit shqip”, transmeton ‘diasporashqiptare.al’.

Oda është një shoqatë që bashkon studentë të interesuar dhe alumni me një formim akademik.

LEXO EDHE: Martin Camaj: Vendit tem