Komuna e Prishtinës marrëveshje bashkëpunimi me Filharmoninë e Kosovës

Komuna e Prishtinës ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Filharmoninë e Kosovës, me qëllim të bashkëpunimit në promovimin dhe mbështetjen në realizimin e koncerteve në kryeqytet.

Në kuadër të këtij bashkëpunimi bëjnë pjesë edhe organizimet e koncerteve në hapësirat publike të qytetit. Koncerti i parë i këtij lloji, nga Orkestra e Filharmonisë së Kosovës, do të mbahet këtë të diel më 27 qershor 2021, duke filluar nga ora 20:00, në sheshin “Zahir Pajaziti”, transmeton ‘rtklive’.

LEXO EDHE: Komuna e Prishtinës hap konkurs për renovimin artistik të Tunelit të Kurrizit