Kur e ndjen se është koha për t’u larguar, largohu !

Beau Taplin:

Zemrat nuk janë pranga dhe njerëzit nuk janë burgje.
Kur e ndjen se është koha për t’u larguar, largohu ! Nuk ke pse pret të çlirohesh dhe as të kërkosh leje.

ObserverKult

Lexo edhe:

PSE KOHA SHKON PËRPARA, DHE JO MBRAPA?