Letër dashurie: Sjell gjithmonë në kujtesë lotët e tu…

Letra e dashurisë e Napoleon Bonaparte që ia dërgoi Josephine de Beauharnais më 1796:

Që kur të kam lënë, jam gjithmonë i trishtuar. Lumturia ime është pranë teje. Sjell gjithmonë në kujtesë përkëdheljet e tua, lotët e tu, ngrohtësinë tënde të dashur. Magjepsja e së pakrahasueshmes Josephine Kindle ndez një zjarr dhe një flakë të pashuar në zemrën time.

ObserverKult

—————————

Lexo edhe

LETËR DASHURIE: PRITMË… EDHE UNË TË KAM PRITUR PA FUND