Mbahet Festivali Ndërkombëtar i Romanit Grafik

Festivalin Ndërkombëtar të Romanit Grafik

Nga data 20 deri me 22 maj, Pro Arte Institute bashkë me Albinfo.ch, për dy ditë me rradhë, organizojnë Festivalin Ndërkombëtar të Romanit Grafik në Prishtinë.

Edicioni i rradhës GRAN Fest 2022 me slloganin MIXED IDENTITIES bashkë me emrat si: Ruben Pellejero, Duchy Man Valdera, Li-Chin Lin, Baryl Baruti, Fumio Obata, Mana Neyestani, Abdel De Bruxelles, Matija Pisacic, Jan Bachmann dhe Adrian Jakupi Del moral, do të sjellë ekspozita, konferenca, botime dhe film.

Gjithashtu do të publikohen edhe titujt e ri të katalogëve të GRAN Fest nga: Diaz Canales & Pellejero: Corto Maltese; Izquierdo & Valdera: Trandafili i Havanës dhe Fumio Obata: Nji takim me veten.

Programi i Festivalit të Romanit Grafik

ObserverKult

Lexo edhe:

EKSPOZITË NË OBSERVERKULT: ISMANE MEHDI, PIKTORE (FOTO)