Në dhimbje për ty, Shqipëri!

Diell Gurmani nxënës i klasës së tetë të Shkollës Fillore ” Emin Duraku” nga Prizreni, ka zgjedhur pikturën që të shprehë dhimbjen dhe solidarizmimin me të prekurit e tërmetit në Durrës. / ObserverKult