Në ObserverKult: Blerim Shala mysafir në “InterKult”, së shpejti edhe emisioni “Ethos”

Në emisionin “InterKult” të portalit për kulturë, letërsi dhe art, www.Observerkult.com këtë të mërkurë, në ora 20:00, mysafir i Orjela Apollonit është Blerim Shala. Një bisedë e këndshme për librat, filmat, muzikën, filozofinë…
Por ObserverKult ka kënaqësinë të njoftoj se së shpejti fillon edhe “Ethos”, një format tjetër emisionesh kulturore nga Imer Topanica.
Dhe ky është veç fillimi!