Nëse dini anglisht dhe doni të lexoni libra falas, klikoni këtu!

lexoni

Nëse dini anglisht mjaftueshëm sa për të mund të lexoni, në këtë site pdfdrive. mund të gjeni shumë libra falas.

Thuhet se “dikush që ka lexuar, ka jetuar 1000 jetë përpara se të vdiste”

Edhe pse gjatë ditës mund të kemi qindra punë e angazhime, është mirë që të ruajmë të paktën pak minuta në ditë për t’ia dedikuar leximit.

Nëse njihni gjuhën angleze sa të mund të kuptoni atë çfarë lexoni, duke klikuar KETU mund të gjeni shumë libra falas.

Kur themi shumë, e kemi fjalën për rreth 80 milionë libra.

Librat janë të ndara në kategori. Mund të zgjidhni fushën që ju intereson më shumë dhe madje të kërkoni dhe tituj specifikë librash në site./telegrafi.com

Lexim të këndshëm!

ObserverKult

Lexo edhe:

REKOMANDIME LEXIMI NGA LATIF MUSTAFA

Në kuadër të rubrikës Rekomandime leximi, ObserverKult kësaj radhe ka mysafir publicistin Latif Mustafa.

Ja cilat janë tri librat që Mustafa u sugjeron të pasionuarve pas leximit.

Është paksa e vështirë të gjesh, qoftë edhe tre libra, për t’i sugjeruar. Vështirësia nuk vjen nga përgjigja se pse duhet sugjeruar këto libra, sa vjen nga vetë gjetja e librave. Rekomandimi është porosia, e porosia është shpalosje e qenies. Lakmitarët e subjektivitetit nuk parapëlqejnë të shpalosin gurët mbi të cilët është ngritur ngrehina e tyre. Ata mund të sugjerojnë e rekomandojnë libra dosido, por lexuesit e vërtetë i përmbahet etikës të mësuar nga libri dhe përpiqen ta rekomandojnë më të mirën, të paktën, sipas perspektivës së tyre.

Tekstin e plotë mund ta gjeni KËTU