Nëse je i egër, të duan dhjetë herë. Nëse je i mirë, të plagosin njëmijë herë!

-Me puthje dua frymën të ma marrësh, më shtrëngo në përqafim e mos më lësho. Jam rob i ndjenjës që veç ti di t'më falësh, më duaj, çmendurisht, më dashuro.

ObserverKult ju sjell disa thënie të zgjedhura:

Të gjitha vijnë me kohën, për atë që di të presë./ Leo Tolstoy

Nëse je i egër, të duan dhjetë herë. Nëse je i mirë, të plagosin njëmijë herë!/ Nizar Qabbani

Të shumtë janë ata që puthin duart që do të donin të kafshonin./ François de La Rochefoucauld

Asnjëherë nuk e harroj një fytyrë, por në rastin tënd do të bëj një përjashtim./ Groucho Marx

Nga sytë e grave rrjedh dhe filozofia ime: Ato ndriçojnë ende zjarrin e vërtetë të Prometeut. Janë libri, arti, akademia, që tregojnë, mbajnë dhe ushqejnë botën./ William Shakespeare/ ObserverKult