Avni Mula, Nina Mula, Ibrahim Tukiçi, Boris Plumbi e Gjon Athanas… “të pavdekshmit” në një foto

Në foto Avni Mula, Nina Mula, Ibrahim Tukiçi, Boris Plumbi e Gjon Athanas.

E sjellim këtë foto në kujtim të artistëve që nuk janë më…


Lexo edhe:

NINA DHE AVNI MULA: BASHKË NË SKENË, BASHKË NË JETË…

Ata ishin gjithmonë bashkë, në skenë si në jetë… Bukuroshja ruse, këngëtare e muzikës klasike u dashurua me djaloshin shqiptar. Arti i bashkoi bujarisht dhe jeta e tyre u zbukurua.

Shkëputëm, për të gjithë admiruesit e çiftit të mrekullueshëm, që me punën e përkushtimin e thellë i dhanë Shqipërisë, profesionalizëm në art, si edhe një soprano si bija e tyre, Inva Mula, e mirënjohur në mbarë botën, një pjesë nga intervista e realizuar në Tiranë në vitin 2000, që u botua më vonë, me rastin e koncertit të sopranos Inva Mula, në New York.

Tekstin e plotë mund ta lexoni KËTU:

ObserverKult