Panairi i parë i Librit i hapur dje në Tuz, mbyllet nesër

Në prani të shumë dashamirësve të fjalës së shkruar, përfaqësuesve të trupit diplomatik dhe zyrtarëve të komunës së Tuzit, në Tuz dje është hapur për herë të parë Panairi i Librit, i cili do të qëndrojë i hapur për vizitorët deri më 28 gusht 2020.

Panairi i Librit mbahet në kuadër të aktivitetit “Vera në Malësi”, nën kujdesin e Sekretariatit për Vetëqeverisje Lokale të komunës së Tuzit

Në Panair marrin pjesë 15 shtëpi botuese, me mbi 1500 tituj, nga vendi dhe rajoni.

Fjalën e rastit në emër të organizatorit e mbajti sekretarja e Sekretariatit për Vetëqeverisje Lokale, znj.Marina Ujkaj, kurse Panairin e shpalli të hapur kryetari i Komunës së Tuzit, z.Nik Gjeloshaj.

Ky panair është një ngjarje e rëndësishme kulturore për adhuruesit e librave./Malesia.Org