Para Vlorës, Flamuri i Pavarësisë u valëvit në këtë qytet

Teksa qyteti i flamurit, Vlora, mblodhi delegatë dhe atdhedashës për ditën e madhe, të shumëpritur, ishte Elbasani që më 25 nëntor 1912, i parapriu ngjarjes së shekullit, për mbarë shqiptarët në botë./konica.al