Pemë në vend të flokëve, arti unik i artistit brazilian

Urbanizimi dhe natyra mendohet se janë kontradiktore mes tyre, por nuk është gjithmonë kështu.

Ndonjëherë, nëse vë në punë imagjinatën, të dyja mund të kombinohen dhe të formojnë një bashkëpunim shumë unik. Si në rastin e punës së artistit brazilian Fabio Gomes Trindade, i cili bën murale duke shfrytëzuar pemët si flokë të personazheve që vizaton, transmeton ‘a2news.com’.

Punët e tij janë bërë virale në rrjetet sociale.

LEXO EDHE: Mjeshtri i iluzionit optik, fotografi grek sjell imazhet e pakrahasueshme