Përcillet në banesë të fundit bilbili i Kosovës, Nexhmije Pagarusha

Këngëtarja Nexhmije Pagarusha është varrosur në vendlindjen e saj, Pagarushë të Malishevës.

Qindra qytetarë përcollën varrimin në një ceremoni të thjeshtë.

Varri iu mbulua me dhjetëra buqeta lulesh nga miqtë dhe dashamirët.

Image
Image
Image