reklamë

Shkëlzen Halimi: Të shkruash është punë e dhimbshme

Në rubrikën Personale, në ObserverKult, mysafir yni është shkrimtari, Shkëlzen Halimi -Si ndodhi takimi i parë me letërsinë? -E di se ka ndodhur në fëmijërinë e...
sabit rrustemi

Sabit Rrustemi: E rëndësishme për mua, përmbushja e misionit ndaj letërsisë

Në rubrikën Personale, në ObserverKult, mysafir yni është shkrimtari Sabit Rrustemi. Si ndodhi takimi i parë me letërsinë? Pa dashur t’i lë “nën hije”, një numër...
agim baçi: dashurisë

Agim Baçi: Lexuesi i jep kuptim librit!

Në rubrikën Personale, në ObserverKult, mysafir yni është shkrimtari, Agim Baçi - Si ndodhi takimi i parë me letërsinë? - Në shtëpinë time lexonte gjyshi, xhaxhallarët, vëllai,...
ilire zajmi

Ilire Zajmi: Dashuria e shpëton botën nga vdekja dhe vetmia

Në rubrikën Personale, në ObserverKult, mysafir yni është poetja, Ilire Zajmi Si ndodhi takimi i parë me letërsinë? -Takimi i parë me letërsinë ka ndodhur kur kam...
rexhep shahu

Rexhep Shahu: Ma refuzuan librin se kishte erotizëm e jo partishmëri!

Në rubrikën Personale, në ObserverKult, mysafir yni është shkrimtari, Rexhep Shahu Si ndodhi takimi i parë me letërsinë? -Nuk e di, por besoj magjia ka ndodhë në...
reklamë