Petro Marko: Nuk shkova në Kosovë. Kjo është dhimbja ime!

petro marko valë

Nga: Petro Marko

Ëndrra ime për të vajtur qoftë edhe një herë të vetme në Kosovë, ku më respektonin si shkrimtar dhe luftëtar dhe më quanin vëlla, nuk u realizua kurrë deri më sot.
Mbeti një ëndërr. Këtë dëshirë e kam shfaqur me të gjithë kosovarët.
Për çudi, për mua kufiri ishte i pakapërcyeshëm. Edhe kjo është një nga dhembjet e mia.
E dua Kosovën gjer në dhembje, se është Shqipëri!

ObserverKult


Lexo edhe:

ARSHI PIPA: FAIK KONICËN E VERBOI PASIONI, NUK ISHTE SHKRIMTAR…, ISHTE “SHIJUES”