Promovohet libri me poezi “Dritë në lëkurë” i autores Sabina Darova

Organizuar nga portali për kulturë, letërsi dhe art ObserverKult, sot promovohet libri me poezi “Dritë në lëkurë”, i autores Sabina Darova.
Për librin do të flas Donika Dabishevci, poete dhe studiuese e letërsisë, njëkohësisht themeluese e ObserverKult.
Promovimi do të mbahet në Bibliotekën Kombëtare, në ora 11:00.