Qyteti i një mbi një dritareve në vitin 1944

Këto pamje të rralla vijnë nga qyteti i Beratit dhe janë realizuar në vitin 1944.

Në këto foto, pos peizazheve, shihet përditshmëria e qytetarëve të qytetit të një mbi e një dritareve, nga daljet për të bërë pazare, e deri tek tek bisedat me njëri-tjetrin.