Shkolla në kohën e komunizmit në Shqipëri, foto të rralla

Shkollat e Shqipërisë së shpejti do t’i hapin dyert për të pritur nxënësit në vitin e ri. Teksa do të shohim paraqitjen e parë të tyre me veshje nga më të ndryshmet dhe smartfona në duar, brezi i vjetër kujton ditën e parë të shkollës në kohën e tyre, transmeton ‘lapsi.al’.

Më poshtë disa fotografi të rralla të cilat do t’ju “zhysin” në nostalgji.

ALBANIA. Korce. School. 1995.
ALBANIA. Ksamil. School. 1990.
ALBANIA. Saranda. School exercises.1990.
ALBANIA. 1991.
ALBANIA. 1991.
ALBANIA. Saranda. School children with their teacher. 1990.
ALBANIA. Tirana. Nursery kids. 1990.