Shpat Deda rikthehet me projektin e ri muzikor “Rrugës”

Këngëtari Shpat Deda është rikthyer me projekt të ri muzikor, pas një kohe të gjatë mungese në skenë.

Artisti shqiptar solli këngën e re “Rrugës”, e cila vjen me teskt e muzikë të vetë artistit me producent po ashtu Shpatin dhe Dritëro Nikçin teksa për inçizimin, miksimin dhe instrumentet është përkujdesur një ekip i gjerë.