Sot përurohen dy drama të Ekrem Kryeziut

Dramaturgu dhe regjisori Ekrem Kryeziu sot (e hënë), me fillim prej orës 14.00, në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës do t’i përurojë dy drama të cilat i ka botuar këtë vit.
Për dramat e tij do të flasin Emin Z. Emini, Agron Shala dhe Flamur Maloku.