reklamë

Etiketim: lorelai hajrnih hajne

Atje, majë shkëmbit të lartë, Këndon ëmbëlsisht Lorelai; Dhe petku i shtatit, i artë, Dhe krehri në dorën e saj.

Hajnrih Hajne: Lorelai

reklamë