reklamë

Etiketim: nizar qabbani poezi

Si ta shpjegoj këtë mungesë të pranisë dhe mungesë të të qenit? Si mund të jem këtu… dhe atje? Si duan t’i shoh kur në botë s’ka grua veç teje?

Nizar Qabbani: Letra dashurie

reklamë