Traditat dhe kultura shqiptare në mes të Bursës

Mbi 350 mijë shqiptarë nga Kosova ë Bursa Në Bursa të Turqisë është hapur Qendra për Kulturë e Kosovës e cila organizon një varg aktivitetesh. Aty angazhohen të rinj, gra e aktivistë për ruajtjen traditave dhe kulturës sonë. Janë hapur edhe kurse të gjuhës shqipe për fëmijë./21Media