“U këput prej meje dhe shkoi nëna ime…”, Leka Sefla lexon poezinë e Ilirian Zhupës

Si shkojnë gjethet kështu nëpër erë?!

U këput prej meje dhe shkoi nëna ime.
Më shkaktoi atë dhimbje e boshllëk të thellë,
Siç ia shkaktova dhe unë kur më lindte.

Shirat vajtojnë mbi vdekjen e saj
Dhe mbi vjeshtën time…