(Video) Diskutim me shkrimtarin Gëzim Aliu/ Festivali Poetik i Prishtinës 2

Ju ftojmë ta ndiqni Diskutimin me shkrimtarin Gëzim Aliu për romanin e tij të fundit “Sëmundje dhe Perëndi”, letërsinë, fenomene kulturore etj. mbajtur në Natën e dytë të Festivalit Poetik të Prishtinës.

ObserverKult


Kliko edhe:

(VIDEO) HOMAZH PËR ADEM GASHIN/ FESTIVALI POETIK I PRISHTINËS