(Video) Halil Matoshi lexon poezitë e tij/ Festivali Poetik i Prishtinës 2

Poeti Halil Matoshi lexon poezitë e tij në Orën poetike tematike “Letërsia dhe lufta”, mbajtur në Natën e dytë të Festivalit Poetik të Prishtinës.

ObserverKult


Lexo edhe:

“LASGUSH PORADECIN E SOLLËN NGA SPITALI ‘TË VDEKUR’, POR PAS CA ORËSH U NGRIT NGA ARKIVOLI”