(VIDEO) “Letërsia dhe Lufta”/ Festivali Poetik i Prishtinës 2

Në Natën e dytë të Festivalit Poetik të Prishtinës u mbajt Ora poetike tematike 𝐋𝐞𝐭ë𝐫𝐬𝐢𝐚 𝐝𝐡𝐞 𝐋𝐮𝐟𝐭𝐚, ku nga një cikël të zgjedhur poezish lexuan poetët: 𝖧𝖺𝗅𝗂𝗅 𝖬𝖺𝗍𝗈𝗌𝗁𝗂, 𝖨𝗅𝗂𝗋𝖾 𝖹𝖺𝗃𝗆𝗂 𝖱𝗎𝗀𝗈𝗏𝖺, 𝖲𝗁𝗉ë𝗍𝗂𝗆 𝖲𝖾𝗅𝗆𝖺𝗇𝗂, Vlora Konushevci, 𝖤𝖽𝗎𝖺𝗋𝖽 𝖥𝗋𝗋𝗈𝗄𝖺𝗃 𝖽𝗁𝖾 𝖣𝗈𝗇𝗂𝗄𝖺 𝖣𝖺𝖻𝗂𝗌𝗁𝖾𝗏𝖼𝗂.

ObserverKult


Lexo edhe:

(VIDEO) HOMAZH PËR ADEM GASHIN/ FESTIVALI POETIK I PRISHTINËS