VIDEO-POEZI: E di kjo botë pa ty sa dhemb?, interpreton Lul Beshaj

babi te do fort, poezi nga Lul Beshaj

Poeti Lulëzim Beshaj interpreton poezitë e tij: “Ne bashkë mësuam të ecim në shpirt”, “E di kjo botë pa ty sa dhemb?”, “Për aq pak ty sa kam nevojë” dhe “Mërzia…”