(Video) Vlora Konushevci lexon poezitë e saj/ Festivali Poetik i Prishtinës 2

Poetja Vlora Konushevci lexon poezitë e saj në Orën poetike tematike “Letërsia dhe lufta”, mbajtur në Natën e dytë të Festivalit Poetik të Prishtinës.

ObserverKult


Lexo edhe:

(VIDEO) HOMAZH PËR ADEM GASHIN/ FESTIVALI POETIK I PRISHTINËS