Watson: Bukuri janë sytë kur dashuria s’të lë të flesh…

Frymëzuese nga Emma Watson:

Bukuri, nuk janë flokët e gjata dhe këmbët e holla, lëkura e rrëzitur dhe dhëmbët perfekt. Besomëni!!!
Bukuri, është fytyra e atij që ka qarë dhe tani buzëqesh.
Bukuri, është mbresa e rënë në gjunjë qysh kur je rrëzuar fëmijë.
Bukuri, janë sytë kur dashuria nuk të lë të flesh.
Bukuri, është shprehja mbi fytyrë kur dëgjon zilen e zgjimit në mëngjes, është nuri që hedh kur del nga dushi, e qeshura kur bënë një batutë që vetëm ti e kupton.
Bukuri, është kryqëzimi i shikimeve dhe mjafton për tu kuptuar.
Bukuri, është shikimi yt kur sheh atë, dhe kur qanë për paranojat e tua.
Bukuri, janë rrudhat e lëna nga koha.
Bukuri, është e gjitha ajo që provojmë përbrënda dhe e shfaqim nga jashtë.
Bukuri, janë shenjat që jeta na ka lënë, grushtet, përkëdheljet, dhe kujtimet që kanë mbetur.
Bukuri…është të lënë të jetosh!!!