“Wrath of man”, publikohet traileri i filmit të shumëpritur (Video)

Është publikuar traileri i filmit të ri me protagonist Jason Statham.

Jason Statham është protagonist në filmin e ardhshëm “Wrath of man”. I cili u punua nga Ritchie, Ivan Atkinson dhe Marn Davies, shkruan lajmi.net.

Bazuar në thrillerin francez të 2004-ës “Le Convotyeur” nga Nicolas Boukhrief dhe i quajtur “Cash Truck”, “Wrath of Man” shfaq Statham si një “roje sigurie e re e kamionit të parave misterioze dhe me “sy të egër” që shfaq aftësitë mbrojtëse gjatë një grabitjeje në tentativë.

Krahas atij, në film marrin pjesë edhe Jeffrey Donovan, Josh Hartnett, Scott Eastwood, Raul Castillo dhe Post Malone.

Më poshtë mund ta shikoni trailerin e filmit “Wrath of man”.