28 vende përrallore, por të braktisura (FOTO)

Ndonëse apokaliptike dhe herë-herë edhe të frikshme, ka diçka të bukur në vendet e braktisura.
Për këto vende, duket se ora ka ndalur dhe gjithçka është në “pause”.
Vendet e braktisura janë një rikujtesë e asaj që ndodh kur nuk ka mirëmbajtje të vazhdueshme njerëzore e megjithatë, disa vende arrijnë ta ruajnë magjinë e tyre.
Bëhuni gati të përhumbni në disa peisazhe misterioze, që duken si të dala nga një përrallë. Sot, ato nuk preken nga pothuajse askush, por secila prej tyre mbart një histori…

1. Kennecott, Alaska

20+ vende tmerrësisht të bukura nëpër botë, por

2. Canfranc Station, Spanjë

20+ vende tmerrësisht të bukura nëpër botë, por

3. Grossinger’s Resort, New York

20+ vende tmerrësisht të bukura nëpër botë, por

4. Rummu Prison, Estoni

20+ vende tmerrësisht të bukura nëpër botë, por

5. Hotel Goricina, Koraci

20+ vende tmerrësisht të bukura nëpër botë, por

6. Hachijo Royal Hotel, Japoni

20+ vende tmerrësisht të bukura nëpër botë, por

7. Beelitz, Gjermani

20+ vende tmerrësisht të bukura nëpër botë, por

8. Geamana, Rumani

20+ vende tmerrësisht të bukura nëpër botë, por

9. Temple of Santiago, Meksikë

20+ vende tmerrësisht të bukura nëpër botë, por

10. Ross Island, Indi

20+ vende tmerrësisht të bukura nëpër botë, por

11. Six Flags, New Orleans

20+ vende tmerrësisht të bukura nëpër botë, por

12. Hirta, Skoci

20+ vende tmerrësisht të bukura nëpër botë, por

13. Berlin, Nevada

20+ vende tmerrësisht të bukura nëpër botë, por

14. Kolmanskop, Namibia

20+ vende tmerrësisht të bukura nëpër botë, por

15. Kilchurn Castle, Skoci

20+ vende tmerrësisht të bukura nëpër botë, por

16. Kayakoy, Turqi

20+ vende tmerrësisht të bukura nëpër botë, por

17. The Floating Forest, Australi

20+ vende tmerrësisht të bukura nëpër botë, por

18. Allerheiligen Monastery, Gjermani

20+ vende tmerrësisht të bukura nëpër botë, por

19. Ta Prohm Temple, Cambodia

20+ vende tmerrësisht të bukura nëpër botë, por

20. Bodiam Castle, Angli

20+ vende tmerrësisht të bukura nëpër botë, por

21. Hotel de Salto, Colombia

20+ vende tmerrësisht të bukura nëpër botë, por

22. Michigan Central Station

20+ vende tmerrësisht të bukura nëpër botë, por

23. City Hall Subway Stop, New York

20+ vende tmerrësisht të bukura nëpër botë, por

24. Holland Island, Maryland

20+ vende tmerrësisht të bukura nëpër botë, por

25. Bodie, Kalifornia

20+ vende tmerrësisht të bukura nëpër botë, por

26. Aniva Rock Lighthouse, Japoni

20+ vende tmerrësisht të bukura nëpër botë, por

27. Bannerman Castle, New York

20+ vende tmerrësisht të bukura nëpër botë, por

28. The Great Wall, Kinë

20+ vende tmerrësisht të bukura nëpër botë, por

ObserverKult

Kliko edhe:

AKTORI SHQIPTAR, ALBANO BOGDO, RRËFEN TMERRIN QË PËRJETOI NË QELINË E PARABURGIMIT…