403 & Fitnete Tuda: Ditët s’kishin fund pa ty… (teksti dhe muzika)

Teksti i këngës “Ëndrra” kënduar nga grupi 403 dhe Fitnete Tuda.
Muzika, teksti dhe aranzhmani: Hektor Gjurgjiali

Ditët s’kishin fund pa ty,
Mallkoja çdo mëngjes,
Se me ëndrrën shkoje dhe ti.

Kisha frik’ të hapja syt’,
Të ëndrroja në çdo çast,
Se atje të kisha ty.

Në syt’ e saj pash’ veten,
Dhe pyeta me habi,
Erdha un’ apo ajo?

Në buzt’ e saj shijova frikën,
Dhe loti më tregoi,
Ëndrra jon’ kufi nuk ka.

Të gjith’ na thonin jo,
Por ne s’na bëhej von’,
Ne kishim ëndrrën ton’.

Atje do të takoj,
Atje gjithmon do t’jem,
ëndrra jon’ kufi nuk ka.

Mendova se çdo gjë mbaroi,
Këtë natë kur u ndam’,
Ika un’ apo ike ti?

Kujtoja se do të harroj,
Nëse nuk të shoh,
Deri sot as nuk të pash’.

Provova të jetoj pa ty,
Po jo nuk më duhesh më,
Por sot nuk do të gënjej.

Të kërkova në çdo vend,
Të këndova në çdo këng’,
E si mund të t’harroj.

Të gjith’ na thonin jo,
Por ne s’na bëhej von’,
Ne kishim ëndrrën ton’.

Atje do të takoj,
Atje gjithmon do t’jem,
Ëndrra jon’ kufi nuk ka.

Të gjith’ na thonin jo,
Por ne s’na bëhej von’,
Ne kishim ëndrrën ton’.

Atje do të takoj,
Atje gjithmon do t’jem,
Ëndrra jon’ kufi nuk ka.

ObserverKult

Lexo edhe:

GRUPI 403: NJË DITË DO TA HARROJË (TEKSTI DHE KËNGA)