Anita Bitri: Ti s’je ai që njoha unë (teksti dhe kënga)

Jo nuk e di, jo nuk e di pёrse,
Tё ndodh kёshtu me ne tё dy,
Ditёt kalojnё nuk janё tё bukura mё,
Ti s`je vёrtet, ai qё njoha unё

Ty ta besova veten time,
Si zoti tё vlerёsova unё,
Ty qё aq shumё tё dhashё, tё desha,
Zemrёn time ta bёsh flumё

Jo jam shumё e lodhur, e sёmurё nga ty,
Qё po ma mundon,
Si stuhi me shi, dashurinё,
Ti vrave, e torturon

Jo nuk ёshtё,
Si ti mendon kёshtu,
Njёherё mё bёn tё lumtur,
Njёherё mё bёn ti blu

Jo unё, jo unё nuk dua ty tё tё dёgjoj,
Jo unё nuk mundem mё tё tё kuptoj,
Jo unё nuk mundem po,
Vetes sime unё do ti qёndroj, po

Ashtu si njё ujёvarё qё vetёm rrjedh,
Ashtu si edhe rruga ka njё shenjё,
Ashtu edhe dhimbjen po shkruan kjo penё,
Ashtu pa dashur kjo zemёr rrёfen

Ty ta besova veten time,
Si zoti tё vlerёsova unё,
Ty qё aq shumё tё dhashё tё desha,
Zemrёn time ta bёsh flumё

Jo jam shumё e lodhur, e sёmurё nga ty,
Qё aq shumё po ma mundon,
Si stuhi me shi, dashurinё,
Ti vrave, e torturon

Jo nuk ёshtё,
Si ti mendon kёshtu,
Njёherё mё bёn tё lumtur,
Njёherё mё bёn ti blu

Jo unё, jo unё nuk dua ty tё tё dёgjoj jo,
Unё nuk mundem mё tё ta kuptoj,
Jo unё nuk mundem po, vetes unë do t’i qёndroj po,
Por ty s`dua unё jo mё tё dёgjoj

Jeta ime ёshtё e imja dua ta jetoj,
Zemra ime ёshtё e imja, dashuri kёrkon,
Vetja ime jam unё, ti mё respekto,
Vetja jote kёrko, ti mos mё gjyko

Jam shumё e lodhur,
E sёmurё nga ty,
Qё unё s`tё duroj,
Jo unё nuk dua ty tё tё dёgjoj jo

Unё nuk mundem mё tё tё kuptoj,
Jo, unё nuk mundem jo,
Vetes sime respekt do ti qёndroj po,
Por ty s`dua unё, jo mё tё dёgjoj.