Anxhela Peristeri: Të kam kërku, më ke harru… (teksti dhe kënga)

Ti s’e di sa, ti s’e di sa
Vetëm unë e di
M’ke torturu, të kam duru
Vetëm unë e di
Ti s’e di sa, ti s’e di sa
Vetëm unë e di
Të kam kërku, më ke harru
Vetëm unë e di.

E nëse prapë unë nis të qaj
e pyes veten në kam faj
ti duhet me ditë
çka vjen pastaj

N’gjunjë do më ulesh
do të përkulesh
me unazë diamant flori
s’do e pranoj se shpirti ma di
Do përgjërohesh e do mundohesh
të më bësh për vete ti
s’do të pranoj se shpirti ma di
… ky shpirt e di

Ti s’e di sa, ti s’e di sa
Vetëm unë e di
Të kam kërku, më ke harru
Vetëm unë e di.

E nëse prapë unë nis të qaj
e pyes veten në kam faj
ti duhet me dit’
çka vjen pastaj

N’gjunjë do më ulesh
do të përkulesh
me unazë diamant flori
s’do e pranoj se shpirti ma di
Do përgjërohesh e do mundohesh
të më bësh për vete ti
s’do të pranoj se shpirti ma di
… ky shpirt e di

Do përgjërohesh e do mundohesh
të më bësh për vete ti
s’do të pranoj se shpirti ma di
…ky shpirt e di.

———————————

LEXO EDHE: ANXHELA PERISTERI: AI NUK FOLI MË DHE U LARGUA… (TEKSTI DHE KËNGA)

Ti më do e ndjej kur më shikon
Ëndrrën time preke pse s’guxon
A mundem unë të kem më shumë
Një jetë e dua vetëm me ty

Ai nuk foli më
Dhe nuk më pa në sy.

Ai po ikën, po ikën, ai po ikën
Për dashurinë asnjë s’e vrau frikën
Ai po ikën, po ikën nga unë po ikën
Yjet në qiell më panë edhe u fikën.

A mundem unë një dite të shtunë
Me vello të bardhë me ty në krah
Ai nuk foli më dhe u largua
Pa një fjalë.