Ardian Trebicka: Trëndafile fletëgjerë, eja të të puth njëherë…(teksti dhe kënga)

Trëndafile fletëgjerë
Eja të të puth njëherë
Mori vashëza pa mëmë
Eja vemi ndë dhe tënë

Trëndafile fletëgjerë
Eja të të puth njëherë
Lule je, lule të thonë
Lule je për tënë zonë

Trëndafile faqekuqe
Eja merre një burbuqe
Eja verë e sillmë verë
Eja të të puth njëherë

Eja vashëzo me mua
Të të puth sa herë që dua
Lule je, lule të thonë
Lule je për tënë zonë

Për ta dëgjuar kliko KETU

ObserverKult