Artistët e vërtetë: Kur Shqipëria shkëlqente në skenat botërore…

Fotografi të rralla, janë publikuar së fundmi nga Armand Plaka: Agim Krajka dhe Vaçe Zela, me Ansamblin e Shtetit, në vitet ’80-të, kohë kur turnetë artistike nga Ansambli, zinin një pjesë të rëndësishme të programit të tyre.

Mes pjesëmarrësve bien lehtësisht në sy, e madhja Vaçe Zela dhe kompozitori i shquar i muzikës së lehtë, Agim Krajka.