Besa & Flori: S’e di pse m’ke heq nga zemra… (teksti dhe kënga)

S’e di pse ti m’ke heq nga zemra jote
S’e di pse mu m’ke fshi nga memoria jote
Dhe nëse nuk kam vend në jetën tënde
Kam pas një shoqe të ngushtë
Dikur kam pas shoqe të ngushtë.

S’të mjaftoi ajo që e pate
Asnjëherë nuk u kënaqe
S’po ta bëj ty rrafsh.

Njerëz jo një shtrat nuk i mbante
Imagjinatën s’e ndalte
T’lutna mos m’bë me faj.

Ajo mu m’ka inat
Njësoj ty t’ka inat
Dhe asnjëherë se ka shfaq
Sa m’don mu edhe ty
S’i kena dhonë asnji shans
S’i kena lon asnjë shkas
Me xhelozu për ne të dy.

123 s’të mjaftoi ajo që e pate
Asnjëherë nuk u kënaqe
S’po ta bëj ty rrafsh.
123 Njerëz jo një shtrat nuk i mbante
Imagjinatën s’e ndalte
T’lutna mos m’bë me faj.

Konfuz jom
Edhe pse më s’e kom
123 po kalon
Ditë mbasdite
ti mbas shpine kë takon
Dhe mu më harron
Dhe mu më lëndon
A e ke pyet veten ndonjiherë
Nëse ti gabon.

———————————————–

LEXO EDHE: FLORI: SHUMË JEMI DASHT’…(TEKSTI DHE KËNGA)

Më pyet ku gabum
A thu se faj kam vetëm unë
Ne njoni-tjetrin
E ndëshkum
Dhe pse jemi dasht’
Shumë jemi dasht’

Me trupin mbështet në mur,
m’thoje
brenda vetës të kam unë
Ashtu gjithmonë unë ty ka me
t’kujtu
Sa shumë jemi dasht’
Ne jemi dasht’

Ti e di
Nuk mundem dot
Me t’pa ty me një tjetër sot
Ma ke thënë dhe ti njësoj
Do të dua sa jetoj.

S’di si t’ja boj
Me ty unë
Ti nuk më kupton
S’di si me ja bo…
Me ty unë
Na ndan na bashkon

Nuk di si t’ja boj
Me ty unë
Ti nuk më kupton
S’di si me ja bo…
Me ty unë
Na ndan na bashkon
Pa u pa,
Sa e vështirë per mu
Pa u pa.

TEKSTIN DHE KËNGËN E PLOTË MUND TA GJENI KËTU