Brad Pitt padit Angelina Jolien, ja pse

Angelina Jolie shiti 50 përqind të aksioneve të saj në kantinën e verës “Chateau Miraval” në mes të një beteje të rëndë gjyqësore me ish-bashkëshortin dhe bashkëpronarin Brad Pitt.

Ylli i “Maleficent” i shiti aksionet grupit të verës Tenute del Mondo, për një çmim që ende nuk dihet. 

Vlera e verës vlerësohet në 164 milionë dollarë. Prandaj Pitt ngriti një padi në të cilën shitja e aksioneve të Anxhelinës në verë u etiketua si “hakmarrëse”. 

Jolie akuzohet për shkeljen e së drejtës së Brad për blerjen e parë. Ajo akuzohet se po përpiqet ta lërë aktorin nga një marrëveshje për të shitur 50 përqind të aksioneve në kantinën e verës, e cila mbahet përmes kompanisë së saj Nouvel, transmeton ‘lapsi.al’.

Angelina Jolie dhe Brad Pitt blenë pronën në të cilën ndodhet punishtja e verës në vitin 2008, dhe ata u bënë pronarë të barabartë vetëm në vitin 2013, kur aktori rishkroi 10 përqind të aksioneve në mënyrë që raporti i pronësisë të ishte 50-50.

Çifti u martua një vit më vonë në këtë pasuri në Francë.

Ish-bashkëshortët po luftojnë gjithashtu në gjykatë për kujdestarinë e pesë fëmijëve.

LEXO EDHE: NËNA IME ISHTE ENGJËLL MBROJTËS…FJALIMI PREKËS I ANGELINA JOLIET